Сторінки

середу, 18 березня 2015 р.

КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ...

Шановні читачі нашого блогу, хочемо повідомити Вам гарну новину - "не спокусив грошима робітників лісництв Тараненко!... За його підтримку, доречі, кожному активісту пообіцяли по 500 грн за день мітингу. А в Миргородському лісгоспі -700 грн за день. Але, люди вже навчені, а головне - їх не вдалося залякати погрозами, що виженуть з роботи. Бо час уже, Юрію Миколайовичу, не той. Це вам не антимайдан організовувати.

Також є інформація про те, що Тараненко намагався найняти людей, які не працюють в лісгоспах. Але хтось розумний його надоумив, що можуть перевірити обличчя, імена і прізвища. Якби так І сталось то виявилося б що всі вони були з біржі праці. Тому мітинга не буде!!! Свої не підтримали, а чужі - не підходять.

І знову Юрій Миколайович побіднішав на 50 тис. доларів, які він відніс в один з кабінетів наших Полтавських Владик. Це трішки продовжить його роботу на своїй посаді, але триватиме не довго. Тараненко Дуже приємно здивується, коли дізнається, хто здає нам всю інформацію (Суми, Дати, Імена кому, тощо). Але ж ми не дарма висвітлили статтю "КРЫСЫ, БЕГУЩИЕ С КОРАБЛЯ". Так і виходить.

Юрій Миколайович, напевно забув, що скоро відбудеться всенародна люстрація. І в нас є така інформація, що у Вас не вистачить хабарів для оплати. І якщо люди, які вас підтримують, не схаменуться то ми і їх імена  висвітлимо.

Ще цікавіша інформація: - нам стало відомо, що Юрій Миколайович почав продавати свої маєтки. Ні, ні... Не ті, що в Миргороді, і не квартиру в Полтаві, а той, що в Карпатах і на березі моря. Це показує, що кошти закінчуються, а лісники мало пиляють. Хабарі ростуть, а прості люди спокою не дають.

Тривожною новиною є те, що молоде цуценя Тараненка - Юрій Волошин, не змогло надавити на Сергія Анатолійовича Деркача, залякати його силовими структурами і бандюками. Саме тому він намагався вчинити фізичну розправу, яку так і не вдалось втілити в життя. Тримайтесь Сергій Анатолійович!!! Справедливість прийде скоро. 

Немає коментарів:

Дописати коментар