Сторінки

понеділок, 16 березня 2015 р.

ВЛАДА ПІДТРИМУЄ І ЧУЄ НАС...

Пирятинські активісти "ФРОНТ НЕБАЙДУЖИХ" на днях допомогли лісникам підготувати відкрите звернення до губернатора області. Також нам стало відомо, що на цій неділі буде відкрито кримінальне провадження у справі Тараненко Ю.  М.
Тримайтеся, дорогі лісники! Нас почули! Влада почала діяти. Але попереджуємо і владні структури і Вас друзі, що Юрій Тараненко наразі займається підготовкою до останньої битви. Він планує організувати мітинг біля Полтавської ОДА на власну підтримку...

Копія ІГ "ГП"     від 16.03.2015
Г. О.  "ФРОНТ НЕБАЙДУЖИХ"
Полтавська обл., м. Пирятин

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО ГУБЕРНАТОРА ОБЛАСТІ

Шановний Губернатор, ми вдячні Вам за те що почули наші молитви і приділити достатню увагу розкриттю корупційних схем Тараненка Ю. М. Ми жили ці роки в постійному страху і покорі, бачучи як нашими руками знищується  наш ліс. Але зрозумійте нас правильно. Ми усвідомлюємо, що причетні до цієї шкоди, тож не будемо виправдовувати себе. Але в кожного з нас є діти, яких необхідно навчати і лікувати, коли вони хворіють. Що то за батько, який не відповідає на сльози своєї дитини. Цим Юрій Миколайович Тараненко нас і брав. В постійному страху залишитись без роботи і куска хлібу - це гарний стимул щоб виконувати безглузді накази.

Але, коли ми звязались з активістами сайту "ГОЛОС ПОЛТАВЩИНИ", які показали нашим лісникам те, що можна боротись і не боятись, що ця ехінея колись закінчиться, ми зрозуміли, що треба діяти і разом з новою владою очистити від корупції нашу Полтавщину. 

САМЕ ТОМУ ПОВІДОМЛЯЮЄМО  І ЗВЕРТАЄМО ОСОБЛИВУ УВАГУ
17 лютого 2015 року в обласному управлінні лісового і мисливського господарства Тараненко Ю. М. збирає своїх "прихлєбатєлєй". Вибачте за грубість - директорів і лісничих, з метою підтримки його персони і обговорення організації мітингу біля ОДА і функцій, які потрібно виконувати для досягнення мети. Таким чином наш керівник Сергій Васильович Дудник повідомив наш колектив про те, що з Пирятинського лісгоспу повинно поїхати на підтримку Тараненка не менше 20 чоловік. Хто не згодний той повинен написати заяву на звільнення. Також Сергій Васильович повідомив, що домовився про автобус, і поставив в приклад Миргородський і Гадяцький лісгоспи, з яких, за його словами, повинно виїхати не менше трьох автобусів. "І там ніхто не скаржиться", - сказав він нам.
"Чому я, батько 2-й дітей, щоб не їхати на антимайдан, який збирав Дуднік С. А. за часів "регіоналів", брав найважчу роботу в лісі, сьогодні повинен їхати і відстоювати інтереси корупціонера і хапуги, до якого у мене тільки одне почуття виникає - зневага. Де ж ці демократичні права, про які говорять по телебаченню? Чому Дудник С. В. користується службовим становищем і без будь якого остраху керує людським вибором?

Прохання до Вас, як до керівника області, лише одне - "Зупинити в корінь дану ситуацію."

З надією на підтримку і розуміння
Небайдужі лісівники Пирятина

2 коментарі:

  1. Хібатільки це турбує полтавців, що цфлий сайт присвячений цьому? Є ще безліч порушень прав людини в Полтаві і обасті. Про це немлжливо мовчати і ми вже шукаємо виходи на регіональне і державне телебачення

    ВідповістиВидалити
  2. Мова іде про порушення прав пенсіонерів на проїзд у громадському трансплрті в Полтаві, а саме про відсутність так званої "картки пенсіонера", яку запровадив, майже підпільно ,міський голова. Про цю картку чимало пенсіонерів не знають, бо не мають змоги передплачувати місцеву пресу, бо 15% пенсії сплачують на АТО, а за це їх висаджують з громадського транспорту і погрожують, що запам'ятають/тобто, будуть слідкувать/ і в подальшому не будуть провозити.... Що це, пенсіонероцид? Ходіть пішки, поки не помрете? Чекаю на суспільне обговорення, буду писати, куди зможу!

    ВідповістиВидалити